Om os

Hvem er kudsken og Dusken

Carsten Kudsk som altid er blevet kaldt Kudsk, ville gerne have et kælenavn der var anderledes og som var et symbol på hvem han er.

Derfor blev Carstens kælenavn kudsken, da det passer til hans efternavn og han kan godt lide at styre hans ideer og holdninger i hans retning og ikke giver op med de forhindringer han møder, men slår med pisken, så der er kun en vej og det er fremad. Carsten et mest kendt som en politiker der har været viceborgmester og været afløser i folketinget, som altid har ment at borgerne skal behandles anstændigt og retfærdigt og møder han en forhindring som rigide regler, er hans holdning så må de laves om.

Derfor blev firmaet Kudsken stiftet i 2017, et firma der via markeder og andre steder begyndte at sælge betonfigur. Hvorfor beton figur, fordi de ikke kræver en masse vanvittige godkendelser og findes i så mange former og størrelser og holder i mange år, trods de møder regn, sne og slud.

I 2017 møder Carsten, Irene Jeppesen, der har et firma der hedder Ydelsesrådgiver.

https://www.facebook.com/groups/266486613395028/

som hjælper folk der er i klemme i det offentlige system.

Irene vil også gerne have et kælenavn som passer til kudsken og derfor finder hun på ordet Dusken, ordet Dusken kan misforstås, men en Dusk kan også være en blomst eller skumring.

Det er også grunden til at Firmaet Kudsken og Dusken blev skabt og at du i dag kan møde os på markeder og andre steder hvor vi sælger alt fra beton figur til sko og smykker og pyt knapper. Vi nyder at handle og få en snak og høre om de eventuelle problemer du har, som vi måske kan hjælpe dig videre med.

Fordi vores motto er.

The way is forward.